Vill ni växa i företaget?

få större lönsamhet & starka arbetsteam?

Företagare

Vi på Nordic Educations brinner för att hjälpa er framåt i era roller & vi garanterar er en utbildning utöver det vanliga. 
Med vår kompetens, excellenta service,  unika kursinnehåll samt kvalitétskrav på vartenda steg vi ger er, garanterar vi er utbildningar i toppklass!

Utbildningar

Vi på Nordic Educations har en gedigen erfarenhet och kompetens.


Exempel på utbildningar, kurser & föreläsningar vi skräddarsyr efter era önskemål & behov är:

  • Teambuilding/Gruppförstärkning – självinsikt & arbeta mot samma mål.
  • Ledarskapsutveckling – En självklarhet för alla på ledarskapsnivå.
  • Försäljning – Hur blir vi toppsäljare?
  • Butiksutveckling – Skapa toppsäljande butiker.
  • Kommunikation & Servicemanagement – Excellent service & bemötande till era kunder.
  • Retorik – Presentationsteknik & konsten att få andra att lyssna på dig.
  • Entreprenörskap & Välmående –  Vikten av en bra balans för att lyckas.

Varmt välkommen till oss på Nordic Educations

Utbildningsplats

Sverige & Marbella

Antingen ses vi här i Sverige, där vi tar ut er ifrån företaget för att ni ska få en bra distans till arbetet & kunna ha fullt fokus medans vi har utbildning. Under tiden bor ni bekvämt på hotell där ert välmående står i fokus. Ett annat alternativt som är väldigt populärt, är att ni kommer till Marbella där vi etablerat oss väl. Givetvis skräddarsyr vi  hela kurspaketen till er inklusive hotell & övriga önskemål. Ni blir väl omhändertagna oavsett var ni väljer era utbildningar med oss.

Vårt mål är att ni ska få en excellent upplevelse av utbildningarna ni väljer att gå med oss med excellent kvalité, service & kunskap utöver vad ni förväntat er. Då har vi lyckats med vårt mål.

Vårt löfte till er

Vi har inte den absolut billigaste utbildningen på marknaden, utan vi har definitivt en av de bästa! Vi andas kvalité rakt igenom från vårt första möte, under utbildningen & med en fin uppföljning efteråt. Vi garanterar er högsta tänkbara excellenta service ifrån oss när det gäller vår kompetens, kursutbud & ert välmående i fokus under hela tiden.
(Prisexempel på kurs i Marbella: 14995:- / pp)

Utbildningsgaranti

Vi är så säkra på att ni kommer vara nöjda med er utbildning med oss att vi givetvis ger er en utbildningsgaranti. Den innebär att om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd med något moment under utbildningen, så ser vi till att ni får möjlighet att komplettera detta på plats.

Kvalitetssäkra utbildningar

Dessutom erbjuder vi er en kvalitetssäkring av utbildningen där vi från Nordic Educations kommer ut och besöker er på företaget efter en tid, för att se hur utbildningen påverkat er i ert arbete, att utbildningen har levt upp till de förväntade resultaten, samt för att säkerhetsställa om ni önskar vidare kompetensutveckling & fler verktyg för att kunna växa i företaget.

Intresserad? Vi ser varmt fram emot att höra ifrån er!