Om oss

Vår historia

Nordic Educations är ett utbildningsföretag  med lärosäte i Sverige och i Marbella.
Vi är oerhört noga med att Nordic Educations ska andas fin kvalitét rakt igenom, så givetvis har vi marknadens bästa utbildare, kursutbud och boende för våra kunder &  ert välmående &  trivsel är alltid i fokus hos oss.

Företagsinsatser:

Alla utbildningsprogram sys ihop efter era behov & önskemål & vi kommer alltid erbjuda våra kunder en uppföljning för att kunna säkerhets ställa att era utbildningar gått som förväntat, samt för att kunna erbjuda er vidare kompetens & företagsutveckling i de fall behov & önskemål finns.

Vår vision är att bli en av marknadens största och bästa utbildnngsföretag och det gamla talesättet ”Rom byggdes inte på en dag” stämmer väldigt bra in & vi arbetar steg för steg för att bygga upp & säkerhetsställa att vi levererar excellent service, kunskap & de verktyg som behövs för att hjälpa människor och företag framåt i sina roller på absolut bästa sätt.

Företagare: Vill ni ha starkare lönsamhet, minskad personalomsättning & starkare team?

Då är ni varmt välkomna att kontakta oss idag!

Vad gör oss unika?

Vår styrka är definitivt att alla våra utbildare är företagare i grunden,  med spetskompetens inom respektive områden,  samt med en gedigen erfarenhet. Detta gör att vi skräddarsyr era utbildningsinsatser utifrån beprövade teorier,  gedigen erfarenhet och en enorm kompetens.  Vi levererar alltid verklighetsnära utbildningar som ni tillsammans med era medarbetare sedan kommer anpassa till ert dagliga arbete. Efter avslutad utbildning kan ni aktivt följa upp de utbildningsverktyg ni fått av oss och därmed också se era växande resultat.  Utöver detta ger vi er en utbildningsgaranti, som innebär att om ni mot förmodan ändå inte skulle vara nöjda med något moment, så ser vi givetvis till att ni blir fullt nöjda efter våra insatser.

Efter avslutade utbildningsinsatser kvalitetssäkrar vi alla våra utbildningar. Det betyder att vi en tid efter avslutade kurser åker ut till er och säkerhetsställer att ni fått de verktyg ni behövde under kurserna, att ni satt arbetet i kraft för att kunna växa , samt för att titta på om där är något ytterligare vi kan hjälpa er med. Vi är oerhört noga med att ni ska känna er trygga med oss som utbildningssamordnare både innan, under och efter avslutade insatser.

På sikt kommer Nordic Educations alltid vara det självklara utbildningsföretaget för både företag & privatpersoner & vi kommer fortsätta bevisa för er varför ni ska välja oss.

Jag ser varmt fram emot att få höra ifrån er &
vi på Nordic Educations hälsar er hjärtligt välkomna!

Teresia Eklund – CEO
Nordic Educations

”Hållbar kompetensutveckling för
företag & privatpersoner”

Intresserad? Vi ser varmt fram emot att höra ifrån er!